College Rituelen en symbolen van het christendom

Volgende week vrijdag (9/4, Lipsius 235c, 13.15) begint het college Rituelen en symbolen van het christendom, dit keer bij uitzondering als een blokcursus van 5 vrijdagmiddagen + verschillende kerkbezoeken. Keuzevakkers christendom, studenten wereldgodsdiensten en godgeleerdheid in Leiden zijn welkom, mits ze al minstens een college christendom met succes hebben afgerond (en hen wordt aangeraden zich snel in te schrijven in BB om de opgave voor het eerste college te vernemen!!). Nieuwe keuzevakkers (uit Leiden of van elders) wordt aangeraden in het najaar eerst Geschiedenis van het christendom te volgen. Binnenkort komen de nieuwe programma’s in de Leidse E-gids (zie boven), voor een eerste orientatie kunnen ook de vakken van dit jaar bekeken worden.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply